Başkan Çerçioğlu’nun hizmetleri tüm Türkiye’de vatandaşların yanında Başkan Çerçioğlu’nun hizmetleri tüm Türkiye’de vatandaşların yanında
Kendi işini kurmak isteyen kişilere sermaye desteği başta olmak üzere birçok destek imkanı sunan KOSGEB yeni bir program hayata geçirerek, yeni destek programı ile ilgili detayları tek tek açıkladı. Üstelik, başvuru yapan girişimcinin engelli, genç, kadın, gazi, şehit yakını olması durumunda ise bu limite ek olarak 150 bin TL daha eklenmesi planlanıyor.

KOSGEB’in yapmış olduğu duyuru ile birlikte, “Girişimci Destek Programı” doğrultusunda, İş Geliştirme Desteği’nin 2024 yılı 2. Çağrı başvuruları başladı. KOSGEB yeni bir iş kurmak isteyen kişilere, sermaye desteği adı altında 1.5 milyon TL’lik faizsiz kredi desteği sağlayacak.

Yeni program doğrultusunda, İş Geliştirme Desteği dahlinde girişimcilere 1,5 milyon lira üst limit dahilinde finansman destek sunulacak olan destek programı için başvuru işlemleri, 1 Ağustos’ta başladı. Söz konusu destek programı başvuru işlemleri 30 Ağustos’ta kadar devam edecek

Kendi işini kurmak isteyen kişilere sermaye desteği başta olmak üzere birçok destek imkanı sunan KOSGEB yeni bir program hayata geçirerek, yeni destek programı ile ilgili bilgileri aktardı. KOSGEB Girişimci Destek Programı dahilinde yer alan finansman desteğinden yararlanmak isteyen kişiler, İş Geliştirme Desteği almak için bazı şartlar yerine getirmesi gerekmektedir. İş Geliştirme Desteği almak için KOSGEB tarafından belirlenen o şartlar ise şekilde yer alıyor.