Nazillililer Atatürk’ün kurduğu o fabrikayı geri istiyor Nazillililer Atatürk’ün kurduğu o fabrikayı geri istiyor
KPSS ÖABT sınavı için hazırlanmakta olan adaylar, ÖSYM tarafından yayınlanacak olan KPSS ÖABT sınav giriş belgesini beklemekteydi. Peki, KPSS ÖABT sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? KPSS ÖABT sınav giriş belgesi alma ekranı 2024!

KPSS ÖABT sınav giriş belgesi, sınava katılacak olan adaylar tarafından gündemde ye alıyor ve araştırılıyor. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan (ÖABT) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’ne katılmak için başvurusunu gerçekleştiren adayların gündeminde yer alıyor. Peki, KPSS ÖABT sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? KPSS ÖABT sınav giriş belgesi alma ekranı 2024!

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI

KPSS ÖABT sınav giriş yerleri belgesi adayların erişimine açıldı. Buna göre KPSS ÖABT sınav giriş yerleri belgesi alacak olan adaylar, ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden sınav giriş belgelerini edinebilirler.

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

KPSS ÖABT giriş belgesi https://ais.osym.gov.tr/ adresi üzerinden alınmaktadır. Buna göre sınava girecek olan adaylar, KPSS ÖABT sınav giriş yerleri belgesi sınav giriş belgelerine ulaşabilmektedir.

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANI 2024

 

KPSS ÖABT SINAVI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

KPSS ÖABT sınavı, 4 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:15'te başlayacak. İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı ise aynı gün saat 14:45'te gerçekleştirilecektir. 

KPSS ÖABT SINAV KAÇ DAKİKA, KAÇ SORU?

KPSS ÖABT sınavı Adaylara alanlarına bağlı olarak 75 soru için 120 veya 150 dakika cevaplama süresi verilecek.

KPSS-Öğretmenlik, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda kadrolu öğretmen olarak görev almak isteyen adayların katılması gereken sınavdır.