Gönüllü gençler ilkokul duvarlarını renklendirdi Gönüllü gençler ilkokul duvarlarını renklendirdi
KPSS sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, KPSS sınav yeri değiştirmenin mümkün olup, olmadığını araştırmakta. Zaman zaman farklı nedenlerden doları bu işlem hakkındaki detayları araştırıyor. Peki, KPSS sınav yeri değiştirmek mümkün mü, sınav yeri değiştirilir mi?

KPSS sınav yeri değiştirme işlemi olup, olmadığı, KPSS sınavın az bir süre kala birçok aday tarafından merak ediliyor. Adayların başvuru işlemleri sonrasındaki farklı mazeretlerinden dolayı sınav salonu değiştirme durumu araştırılan konular arasında bulunmakta. Peki, KPSS sınav yeri değiştirmek mümkün mü, sınav yeri değiştirilir mi?

KPSS SINAV YERİ DEĞİŞTİRME VAR MI 2024?

ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda sınav yeri değişikliği talebi için öğrencilerin dilekçe yazıp gerekli evrakları düzenlemeleri gerekmektedir. Bu evraklar daha sonra posta yoluyla Ankara'daki ÖSYM Başkanlığı'na iletilmelidir, çünkü adres değişikliği dilekçeleri internet üzerinden yapılamamaktadır.

KPSS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) 2024 sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayımlandı. Yapılan duyuruda, "2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları Sınav Giriş Belgeleri erişime açıldı" ifadeleri yer aldı. Buna göre KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) sınav yerleri belli oldu.

Adaylar, sınav yerlerini gösteren KPSS Sınav Giriş Belgelerini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 04 Temmuz 2024 tarihinde saat 10.00'dan itibaren T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi ile alabileceklerdir.