Hayatını kaybeden Kore Gazisi Tetik son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden Kore Gazisi Tetik son yolculuğuna uğurlandı
16 Temmuz tarihine kadar tercihlerini gerçekleştirmekte olan LGS sınav tercihlerinin ardından adaylar gözlerini açıklanacak olan LGS tercih sonuçlarına çevirdi. Peki, LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MEB LGS yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

LGS tercih/yerleştirme sonuçları, adayların erişimine açılmasının ardından adaylar T.C. kimlik bilgileri ile birlikte sınav sonuçlarına dair detayları görüntüleyebilecek. LGS tercih sonuçları açıklandıktan sonra yerleştirilemeyen öğrenciler için ek tercih dönemi başlayacak ve bu süreç içerisinde adaylar ek tercihlerini gerçekleştirecek. Peki, LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MEB LGS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? İşte Son dakika MEB LGS sonuçları!

LGS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024?

LGS tercih sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan tercih kılavuzu bilgilerine göre 22 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak. Buna göre LGS tercih sonuçları 22 Temmuz Pazartesi açıklanacak. 22 Temmuz Pazartesi gününün gelmesi ile birlikte adaylar tarafından gözler açıklanacak olan sonuçlara çevrildi.

LGS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Henüz LGS tercih/yerleştirme sonuçları adayların erişimine açılmadı. Önümüzdeki saatlerde LGS tercih sonuçlarının adayların erişimine açılması bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan tercih kılavuzuna göre sonuçlar bugün adayların erişimine açılacak.

LGS TERCİH SONUCU NEREDEN AÇIKLANACAK?

LGS tercih/yerleştirme sonuçlarının adayların erişimine açılması ile birlikte adaylar sonuçlarını MEB’in meb.gov.tr adresi üzerinden doğum tarihi ve T.C. kimlik numarasıyla öğrenebilecek.

LGS TERCİH SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından duyurulacak olan LGS tercih sonuçları saati bilinmemektedir. Daha önce açıklanmakta olan tercih kılavuzu bilgilerine göre sonuçlar bugün içerisinde açıklanacak. Fakat yapılan açıklamalarda herhangi bir açıklama saati bulunmamaktadır.