Transferin son gününde sürpriz! 'Ya imza ya kadro dışı' | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor Haberleri Transferin son gününde sürpriz! 'Ya imza ya kadro dışı' | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor Haberleri
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak için ilk maçta en iyi skoru elde etmeye çalışacak. Peki, Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, deplasmanda 2-0'lık skorla kazanmasını bilmişti. Peki Lugano-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

LUGANO-BEŞİKTAŞ UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? Lugano-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçı 22 Ağustos Perşembe TSİ ile 21:30'da başlayacak. Stockhorn Arena'da oynanacak mücadelede Danimarkalı hakem Morten Krogh düdük çalacak. Lugano-Beşiktaş maçı S Sport Plus ekranından canlı olarak yayınlanacak.

Bugüne kadar Lugano ile tek eşleşmesine geçen sezon Konferans Ligi gruplarında çıkan Beşiktaş, sahasında 3-2 kaybettiği (Şenol Güneş) rakibini deplasmanda 2-0 mağlup etti .

Avrupa kupalarının çift ayaklı eleme turlarında çıktığı son yedi eşleşmenin birinde yoluna devam edebilen Lugano, sadece bu sezon Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda Partizan'ı geçebildi.