Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..." Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..."
23 Temmuz tarihinde Lugano Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmadaki önemli detaylar araştırılıyor ve merak ediliyor. Peki, Lugano - Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti, golleri kim attı? İşte Lugano Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle!

Lugano Fenerbahçe maç özeti ve golleri karşılaşmayı canlı izleme fırsatını kaçıran kişiler tarafından araştırılıyor ve merak ediliyor. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki ilk mücadelesi, Lugano karşısında nasıl sonuçlandı? Fenerbahçe'nin İsviçre'nin Lugano takımıyla oynadığı bu önemli maç, büyük bir heyecana sahne oldu. Peki, Lugano - Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti, golleri kim attı? İşte Lugano Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle!

LUGANO FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ

Maçın başlama düdüğüyle birlikte Lugano öne geçti. 4. dakikada Grgic’in sağ kanattan ortasında, El Wafi’nin kafa vuruşu kaleci Livakovic’i geçerek Lugano’yu 1-0 öne taşıdı. Fenerbahçe, ilk yarının son dakikalarında eşitliği sağladı. 45+1. dakikada Dzeko’nun penaltı vuruşu, Saipi’nin müdahalesine rağmen ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu.

İkinci yarının başında, 46. dakikada Dzeko’nun mükemmel şutu Fenerbahçe’yi 2-1 öne geçirdi. Ancak Lugano, 63. dakikada Bislimi’nin golüyle skoru yeniden eşitledi.

Fenerbahçe’nin yanıtsız bırakmadığı bu gole, Dzeko’nun 68. dakikada attığı golle karşılık verildi ve skor 3-2 oldu. Maçın sonlarına yaklaşırken, Ferdi Kadıoğlu’nun 76. dakikada ceza sahası dışından çektiği sert şut, skoru 4-2’ye getirdi. Maç, bu skorla tamamlandı.

LUGANO - FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Lugano Fenerbahçe maçı, Lugano 3 – Fenerbahçe 4 olarak sona erdi. Lugano ve Fenerbahçe arasında oynanan maç, Fenerbahçe'nin 4-3'lük galibiyetiyle sonuçlandı.

LUGANO - FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ GOLLERİ KİM ATTI?

Fenerbahçe'nin galibiyetine katkı sağlayan goller, 45+1, 46 ve 67. dakikalarda Edin Dzeko ile, 73. dakikada Ferdi Kadıoğlu tarafından atıldı. Lugano'nun golleri ise 4. dakikada El Wafi, 64. dakikada Bislimi ve 90+4'te Valenzuela'dan geldi.