Sanayinin Hayriye Ustası görenleri şaşırtıyor Sanayinin Hayriye Ustası görenleri şaşırtıyor
'Masterchef Türkiye'de 19'uncu yarışmacı elemeler sonucu belirlendi. Masterchef'te elemeler devam ediyor. 1 kişi daha belirlenecek ve fenomen yarışma 20 kişilik ekiple devam edecek. Ana kadro mücadeleleri için son 1 önlük kaldı! MasterChef ana kadroya giren 19. yarışmacı kim oldu?

Bir önceki bölümde bulunduğu tezgahın uğursuzluk getirdiğine inandığını söyleyen Adel, "Şefim uğursuzlukla alakası yokmuş. Benim kendi şahsi yeteneksizliğimmiş. O yüzden ben geri geldim. Bu yüzden özür diledim. Onların motivasyonuyla geldim." dedi. İşte, 2 Ağustos MasterChef ana kadrosu...

Mehmet kendinde olan eksikliği dile getirdi. Mehmet şu ifadeleri kullandı: Yemek çıktıktan sonra biraz durumlar değişiyor. Ben çok planlı programlı çalışmayı seven biri olduğum için, birden önüme bir şey çıktığında beynim tutuluyor.

Mehmet Şef, bir yarışmacının stüdyoyu ağlayarak terk ettiğini açıkladı. Neden böyle bir şey yaptığını dile getiren Adel, "Benim üzüldüğüm nokta aslında geçememek değil. Gelirken de motive gelmiştim bugün. Olur olmaz sorun değildi aslında. Sadece 3 gündür doğru düzgün tabak çıkaramıyorum. 3 gündür sadece önünüze çıkarabildiğim tek tabağın yorum alamaması beni gerçekten üzdü." ifadelerini kullandı." dedi.

İkinci etaba geçen yarışmacılar; Kerem, Mehmet, Nevzat, Sercan, Sevim oldu. 5 yarışmacı, ikinci etapta 'Şıhıl Mahşi' yemeği yaptı.

İkinci turda tabakları en iyi bulunan isimler; Mehmet, Nevzat, Kerem oldu. Nevzat üçücü, Mehmet ikinci olurken, 19. yarışmacı ise Kerem seçildi.

19. YARIŞMACI MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna katılan 19. isim Kerem oldu.

MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN YARIŞMACILAR 1- Zeynep 2- Hakan 3- Onur 4- Ümmühan 5- Deniz 6- Çağlar 7- Serhat 8- Alper 9- Ayşe 10- Beril 11- Semih 12- Eda 13- Muratcan 14- Zeynep 15- Nigar 16- Beyza 17- Emre 18- Kaan