Gündem

MasterChef üst tura kimler çıktı, kimler finalde? 4 Temmuz MasterChef Türkiye 2024 finale kalan isimler

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında final etabına adım adım! Mehmet, Somer ve Danilo şefler, ilk etapta başarılı olan yarışmacılar arasında üçlü düello gerçekleştiriyor. Üçlü düellolarının galibi olan isim, bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Peki, MasterChef üst tura kimler çıktı?

MasterChef Türkiye'de ana kadro seçmeleri hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam yarışmacılar final eleme turuna kalmak için kıyasıya bir mücadele gösterdi. TV8 ekranlarına MasterChef Türkiye heyecanı başladı. Yeni sezon için yarışmacı belirl bbbeme aşamaları henüz tamamlanmadı. İşte, MasterChef'te kazanan yarışmacılar...

İLK TURDA KAZANAN İSİM İlk turda Nejat, Sezer ve Kaan ratatouille yapmak için karşı karşıya geldi. Şefler adaylardan ekşili kuru dolma yaptı. Tabağı en başarılı olan Neşe ise üst tura adını yazdırdı.

2.TUR KAZANANI 2. elemelerin bir sonraki aşamasında ise şefler Serhat, Sabahattin ve Turan'dan bolonez soslu tagliatelle yapmalarını istedi. Süre sonunda şeflerin kararı ile bu turun kazananı Serhat oldu. Barış çift tadım yaptığından ilk veda eden isim olarak açıklandı.

3.TUR KAZANANI Vasily, Şeyhmus ve Erman eşleşmesinde istenen yemek ise Bursa pideli köfte oldu. 40 dakikalık süre sonunda üçlü düellonun galibi olarak üst tura çıkmaya hak kazanan isim ise Şeyhmus oldu.

Son düelloya Hüsamettin, Bera, Emir çıktı. Hingel yemeğini yapıp kazanarak finale kalan da Bera oldu.