Bozdoğan’da yanan ormanlık alanda incelemelerde bulunuldu Bozdoğan’da yanan ormanlık alanda incelemelerde bulunuldu
Masterchef'te heyecan doludizgin devam ediyor. Yarışmada son beş yarışmacı için dördüncü grup geldi. İlk turda altı ezmeli kebap yapılması istendi. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye 2024 kim kazandı? MasterChef ana kadroya giren 16. yarışmacı kim oldu?

Masterchef'te yarışmacılar altı ezmeli kebap yaptı ve 45 dakikada tabaklar hazırlandı. Zırh çekme işlemi de yapan yarışmacılar tabaklarını şeflere beğendirmek için ellerinden geleni yaptı. Dördüncü guruptan hangi yarışmacının ana kadroya girdiği ise merak ediliyor. İşte MasterChef Türkiye ana kadro yarışmacıları...

MEHMET ŞEF ŞOK GEÇİRDİ Gaziantep'ten gelen yarışmacı Beyza Nur altı ezmeli kebabı bilmediğini söyleyince Mehmet Şef çok şaşırdı. Mehmet Şef "Sen nasıl altı ezmeli kebabı bilmezsin ya, sen Gaziantep'ten gelmedin mi, Antepli değil misin sen? Nasıl bilmezsin ya?

Kebap yaparken şeker kullanan yarışmacıya Mehmet Şef "Allahım sana geliyorum birisi kebaba şeker kullandı. Kebapta şeker mi var? " dedi.

İLK TURU 6 YARIŞMACI GEÇTİ İlk turda altı ezmeli kebap yaparak ilk 6'ya giren Beyza, Nevzat, Beyza Nur, Sevim, Kaan ve Emre ana kadroya geçmek için mücadele etti.

ANA KADROYA GİREN İSİM BELLİ OLDU Çilek ile yaratıcılık tabağı yapıp son ikiye kalan Beyza ve Kaan'ı şefler değerlendirdi. Ana kadroya giren 16. isim Beyza oldu.

MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN YARIŞMACILAR 1. Zeynep 2. Hakan 3. Onur 4. Ümmühan 5. Deniz 6. Çağlar 7. Serhat 8. Alper 9. Ayşe

10. Beril 11. Semih 12. Eda 13. Muratcan 14.Zeynep 15. Nigar 16. Beyza