Jandarma Didimli öğrencileri bilgilendirdi Jandarma Didimli öğrencileri bilgilendirdi
Masterchef'te Mavi Takım ile Kırmızı Takım kıran kırana bir mücadele sergiledi. Dokunulmazlık alan takım ile 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef eleme adayı kimler oldu? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef 2024 potaya kim girdi? İşte 14 Ağustos MasterChef eleme adayları...

Mavi Takım'dan ve Kırmızı Takım'dan muhlama yapmaları istendi. Kazanan takım kendilerini garantiye alırken kaybeden takım dokunulmazlık için yeniden yarıştı. Gecenin sonunda bir kişi dokunulmazlığı aldı ve iki isim de eleme adayı olarak belirlendi. Masterchef'te Mavi Takım ile Kırmızı Takım kıran kırana bir mücadele sergiledi. Dokunulmazlık alan takım ile iki adet daha eleme adayı belli oldu.

MasterChef'i ikiye bölen yemek! Muhlama mı? Kuymak mı? Mehmet Şef "Abi biz bile içeride tam bir saat tartıştık. Tartışmalı bir yemek. Bana göre iki yemek arasında herhangi bir fark yok." dedi.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun kazananı Mavi Takım oldu. Yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde muhlamalar şeflerin beğenisine sunuldu. en beğenilen tabaklar Mavi Takım'da olduğu için Mavi Takım dokunulmazlığı kazandı.

Bireysel dokunulmazlıkta şefler "Edamame" ile yaratıcılık yapmalarını istedi. Yarışmacıların zamanla yarıştığı mücadelede Alper elini blendera kaptırdı. Parmakları kanayan Alper'e hemen müdahale edildi.

Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler tarafından en beğenilen tabak Ezgi'nin oldu. Ezgi dokunulmazlığı kazandı ve potaya giden bir ismi de belirledi.

Dokunulmazlığı kazanan Ezgi 3. eleme adayını belirledi. Ezgi "Normalde Deniz seninle inanılmaz anlaşıyoruz. En yakın olduğum iletişim kurduğum kişisin. Şahsi olarak seninle bir problemim yok ama hakikaten takımın dinamiği ile oynayan birisin. Bu bize hatalar yapıyor ve başka yere taşıyor. O yüzden senin ismini vermek istedim" dedi.

Yapılan oylamada Emre en fazla oyu alarak 4. eleme adayı olarak seçildi. 8 oy alan Emre potada Kerem, Kaan ve Deniz ile birlikte Masterchef'te kalma mücadelesi verecek.