Aydın’da afetin riskleri azaltılacak Aydın’da afetin riskleri azaltılacak
MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü yayınlandı. Bu bölümde; yüzünü boyayarak gelen Deniz, 'Gardımı kuşandım da geldim. Bardak kırıldı diye su içmemezlik yapmayacağız' dedi. İlk dokunulmazlığı kazanan Mavi takım, haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesini kazanmak için oyuna çıktı. Kırmızı takım ise ilk galibiyetini alarak Mavi takımdan iki ismi potaya çekmeyi hedefledi. Peki MasterChef'te ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı.

MasterChef'te takım oyunları başladı. Ana kadronun belli olmasının ardından oynanan ilk kaptanlık oyununu Emre Ün kazandı. Emre, Kırmızı takım kaptanı olarak Ayşe'yi seçti ve iki kaptan takımlarını oluşturdu. Kırmızı takımda kaybedilen dokunulmazlık sonrası potaya giren iki isim Serhat ve Deniz oldu. Peki haftanın ikinci dokunulmazlığını hangi takım kazandı?

Yedi ahtapotun etkisini unutamayan Mehmet Şef, Semih'e övgü dolu sözlerde bulundu. Şef, " Gerçekten çok lezzetliydi. O kadar kısa süre içerisinde o ahtapotu pişirebilmek çok önemli, altındaki salata da çok lezzetliydi. Ben kopamadım, belli olacak diye kaçtım salatadan." ifadelerine yer verdi.

Kırmızı Takım'dan siyah önlük giyen bir diğer yarışmacı Serhat, "Takıma yetemedim. Açıkçası yetişmeye çalıştım ama yetemedim. Kafada dışarıda olunca, kendi işimden biraz oldum. Bu benim kendi hayatımda da var.

MUHALLEBİ KRİZİ Dolapta muhallebisini göremeyen Zeynep, " Mehmet Şef, muhallebim yok, kayıp." dedikten sonra 'Benim muhallebimi gören var mı' diye bağırdı. Alper de, "Zeynep'in muhallebisini gören var mı?' diyerek destek çıktı.

Kırmızı takım Zeynep'in muhallebisini ararken Beyza, "Zeynep dolabın üstünde" diyerek seslendi. Zeynep sinirle, "Kim bunu buraya koydu? Şaka mısınız?" dedi.

3. VE 4. ADAY Masterchef'te Kırmızı Takım günü zaferle kapattı. Mavi Takım'da Kerem bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Kerem dokunulmazlığın verdiği hakla 3. eleme adayı Beyza'nın ismini söyledi. Mavi Takım yarışmacıları arasında en fazla oyu alan Muratcan 4. aday oldu.

Beyza, ''Ben bekliyordum. Sonuncu olduğum için böyle düşünüyor olabilirler. '' dedi.

Kerem, ''Beyza ilk de olabilirdi son da olabilirdi. Hamur işi pastacılık kreması tarzı bir yemekte turu vermesi benim için yeterli bir sebep.'' karşılığını verdi.

Takım oylamasında en çok oy alan isim Murat Can oldu ve haftanın dördüncü eleme adayı olan isim oldu.