Gündem

MasterChef'te yedeklerden giren yarışmacılar kimler? İşte MasterChef 2024 ana kadro ve yedek yarışmacıları

29 Temmuz Pazartesi akşamı ekranlara gelen bölümde MasterChef 2024'e yedeklerden giren yarışmacılar gecenin sonunda belli olacak.Elbesan fesleğen ana malzeme ile yaratıcı yemek ve Elbistan tava yemeklerinin yapıldığı gecede, üç yarışmacı yedek kadroya seçildi. Peki, MasterChef yedeklerden kim girdi? MasterChef Türkiye 2024 kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2024 kadrosu netleşmeye başlarken, dün gece yedek yarışmacı seçimi heyecanı ekranlara geldi. Üçüncü guruptan hangi yarışmacının ana kadroya hangilerinin ise yedek kadroya girdiği ise merak ediliyor. İşte MasterChef Türkiye ana kadro ve yedek kadro yarışmacıları... Rakiplerden daha başarılı pilav yaparak yedeklere giren ilk isim Erim oldu. Peki, MasterChef kim kazandı, yedeklerden kim kazandı?

MASTERCHEF YEDEK KADROYA KİMLER GİRDİ? MasterChef 2024 sezonunun ana kadro mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Toplam 4 guruptan oluşan takımlardan her hafta 5 kişi ana kadroya girecek. İlk üç guruptan 15 yarışmacı ana kadroda yerini aldı. Son bölümde ise üçüncü gurubun yarışmacıları nefes kesen bir mücadeleyle yedeklerden girmek için yarıştılar.

Fesleğenle yaratıcı tabağı en iyi şekilde çıkararak günün birincisi olmaya hak kazanan Erim yedeklere girmeyi başardı.

MASTERCHEF'TE ÜÇÜNCÜ GURUPTAN YEDEK KADROYA GİREN 2. YARIŞMACI KİM OLDU? Yedeklere giren ikinci isim ise Ensar oldu.

MasterChef üçüncü gurubun yedeklere giren 3. yarışmacısı Zübeyde oldu.

MASTERCHEF ANA KADRO YARIŞMACILARI 1. Zeynep 2. Hakan 3. Onur 4. Ümmühan 5. Deniz 6. Çağlar 7. Serhat 8. Alper 9. Ayşe 10. Beril 11. Semih 12. Eda 13. Muratcan 14.Zeynep 15. Nigar