Söke'de nakliyeci esnafına önemli uyarı Söke'de nakliyeci esnafına önemli uyarı
FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli ekip imza şovuna başlıyor. Ali Koç yönetimi transferlerini bitirme noktasına geldiği üç yıldız isme en kısa süre içerisinde imza attırmaya hazırlanıyor. İşte o yıldız isimler ve detayları...

Sarı-Lacivertliler transferde önceliği yerli isimlere verip Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü’ye imza attırmıştı. Yabancı transferinde uzun süredir yürütülen çalışmalarda da artık son aşamaya gelindi.

Fenerbahçe, orta saha, sol kanat ve forvete yapılacak takviyeler için geri sayıma geçti.

Orta saha için Lazar Samardzic defterini kapatan Kanarya, Weston McKennie’ye yönelmişti. Juventus ile yapılan görüşmelerde büyük ölçüde el sıkışıldı. ABD’li yıldızın menajerlik şirketiyle yürütülen pazarlıklarda da sorun yok.

Yönetim, Jose Mourinho’nun son kararını beliyor. Tecrübeli teknik adamın yeşil ışık yakması halinde, ABD’nin elenmesiyle birlikte Copa America macerası sona eren McKennie ile imza için son görüşmenin yapılacağı belirtildi.

Sol kanata Martin Terrier yeniden gündemde. Fransız yıldız daha önce de radara girmişti. Ancak öncelik Sadio Mane ve Allan Saint-Maximin’e verildi.

Al-Nassr’ın maaş desteği vermesine rağmen maliyetinin çok yüksek olacağı gerekçesiyle Mane transferi çok zor. Aynı şekilde Maximin’in de ekonomik şartları kulübü zorlayacak kadar fazla. Fransız oyuncudan vazgeçilmese de şimdilik rafa kaldırıldı.

Rota, Jose Mourinho’nun da talebiyle Terrier’ye çevrildi. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Rennes ile yapılan pazarlıklarda kısa sürede önemli mesafe katedildiği vurgulandı. Fransız yıldızın da Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Lewandowski, Lukaku, Morata, Benzema... Dünyaca ünlü forvetlerin adı Fenerbahçe ile anıldı. Ancak yeni sezonun golcüsü Youssef En Nesyri olacak gibi görünüyor. Bu kararda Jose Mourinho’nun ısrarı etkili oldu.

CHELSEA'DE ALAMAMIŞTI

Mourinho, 2015’te Faslı yıldızı Chelsea’ye almak istemiş ancak En-Nesyri eşine az rastlanacak bir karar alıp, Londra’nın soğuk olması gerekçesiyle Malaga’ya imza atmıştı.

Dünyaca ünlü teknik adam, 27 yaşındaki forvete Fenerbahçe’de kavuşmaya hazırlanıyor.

Sevilla ile yapılan görüşmelerin sonunda taraflar el sıkıştı. En-Nesyri cephesinde de sorun yok. Kanarya, bu transferi kısa süre içerisinde bitirebilir.