Nazillililer Atatürk’ün kurduğu o fabrikayı geri istiyor Nazillililer Atatürk’ün kurduğu o fabrikayı geri istiyor
FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ.. Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Galatasaray'ın planlarını altüst etti. Mourinho, Okan Buruk'un gözdesini alıyor. Fenerbahçe, Galatasaray'ın da uzun süredir peşinde olduğu yıldız oyuncu için devreye girdi. Yıldız futbolcuya Sarı-Lacivertli formayı giydirmek isteyen Kanarya, böylece ezeli rakibine de transfer çalımı atmış olacak. İşte transfer haberinin detayları...

Fenerbahçe transferde orta saha arayışlarına devam ediyor. Jose Mourinho, Okan Buruk'un da takımında görmek istediği oyuncu için olumlu rapor verdi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a tarihi transfer çalımı geliyor.

Galatasaray, Scott McTominay transferi için bir kez daha İngiltere’ye çıkarma yapmaya hazırlanıyordu. Resmi maçların başlamasına günler kala orta saha arayışlarına artık bir son vermek isteyen Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz haftalarda da gündemde olan İskoç futbolcuyu renklerine bağlamak için yoğun çaba sarf etti.

Galatasaraylı yetkililerin sadece birkaç gün önce 27 yaşındaki oyuncuyla senelik 5 milyon Euro garanti ücret üzerinden anlaşmaya vardığı iddia ediliyordu.

Sırada Manchester United’la pazarlık süreci vardı. Taraflar daha önceki görüşmelerde ortak noktada buluşamamıştı.

Galatasaray gibi, Manchester United da yeni sezon planlamasını bir an önce tamamlamak istiyor ve McTominay, ilk 11 kurgusu için düşünülmeyen isimler arasında bulunuyor.

Tecrübeli futbolcu, yerini kaybettiği için altyapısından çıktığı United’dan ayrılmaya hazırlanıyordu. İngiliz kulübü de kadro yapısı yavaş yavaş netleştikçe, üzeri çizilen oyuncuların transferinde kolaylık sağlamaya başladı.

Telegraph'ta yer alan habere göre, Fulham, 15 milyon sterlin'lik teklifinin reddedilmesinin ardından yeni bir teklif yaptı. Fulham, 27 yaşındaki futbolcu için bu kez Manchester United'a 20 milyon sterlin'lik (24 milyon euro) yeni bir teklifte bulundu.

İngiliz medyasındaki haberde McTominay ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği aktarıldı. Okan Buruk'un transferdeki gözdelerinden olan yıldız oyuncu için Sarı-Lacivertli ekibin, bu transfer operasyonunda Jose Mourinho faktörü nedeniyle bir adım önde olduğunun altı çizildi.

Scott McTominay'ın Manchester United ile bir yıl daha sözleşmesi var. 27 yaşındaki futbolcunun kontratında uzatma opsiyonu bulunmuyor.

Manchester United altyapısından yetişen ve Scott McTominay, Kırmızı Şeytanlar'da 252 maçta forma giyerken 29 gol atıp takımına 8 asistlik katkı sundu.