Alinda kadınları eğitimlerini tamamladı Alinda kadınları eğitimlerini tamamladı
'Masterchef Türkiye'de 15'inci yarışmacı elemeler sonucu belirlendi. Masterchef'te elemeler devam ediyor. 5 kişi daha belirlenecek ve fenomen yarışma 20 kişilik ekiple devam edecek. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye 2024 kim kazandı? MasterChef ana kadroya giren 15. yarışmacı kim oldu?

MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da büyük bir heyecanla takip ediliyor. kadroya giren 15. yarışmacı belli oldu. Somer şef, Leyla'ya yaratıcılık konusunda neler öğrendiğini ve bugün neler yapacağını sordu. Leyla, "Şefim öncelikle şu olay oturdu bende; Yaratıcılık da bizlerden istediğiniz aslında en başından beri bas bas söylüyorsunuz." dedi. İşte MasterChef Türkiye ana kadro yarışmacıları...

'PES ETMİYORUM' Danilo şef, Nigar'a duygu ve düşüncelerini sordu. Nigar, "Pes etmiyorum. Ben buraya tecrübemin üzerine bilgi almaya geldim. O sizin bilgileriniz o kadar değerli ki" dedi.

Erim yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti; Tam yaklaşıyorum, avuçlarımdan kayıp gidiyor önlük. Yakalayacağım, tam tutacağım bugün oldu diyorum, olmuyor ama geçmişi ben hep geride bırakıyorum." diye konuştu.

Somer şef, astarlı sütlaç hakkında bilgi verdi. Şef, "Sütlacı ayrı zerdeyi ayrı yapıyorsunuz tabii ki. Sütlacın içinde süt var zerdenin içinde süt yok. İkisini de nişastayla tutturmanız lazım. Zerdenin renginin de açık olması lazım. O yüzden bunu yaparken çok dikkat edin. İkisini de soğutun. Buzun üzerinde de soğutun. Bir şeyin altta diğerinin üstte kalmasının iki sebebi vardır; Biri yoğunluk, yoğun olan sıvı alta çöker. İkinci sıcaklık, sıcak koyarsanız da alta çökebilir."

'HERKES DURSUN! ÇİFT TADIM VAR' Yarışmacılar astarlı sütlaç tatlısı için mücadele ederken Mehmet şef, 'Herkes dursun, çift tadım var' dedi. Herkesin meraklı gözleri arasında Mehmet şef, Nico'nun yanına gelerek nasıl çift tadım yaptığını anlattı. Nico'nun morali düştü.

15. YARIŞMACI Masterchef'te ana kadroya seçilen 15. yarışmacı Nigar oldu.

1. Zeynep 2. Hakan 3. Onur 4. Ümmühan 5. Deniz 6. Çağlar 7. Serhat 8. Alper 9. Ayşe 10. Beril 11. Semih 12. Eda 13. Muratcan 14.Zeynep 15. Nigar