Aydın'da sağlık ordusuna yeni katılan doktorlara uyum eğitimi verildi Aydın'da sağlık ordusuna yeni katılan doktorlara uyum eğitimi verildi
Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 6. bölümüyle ekranlara geldi. Yine heyecanı yüksek dizinin bu bölümünde; Melike, Berrin'den hapse girdiğinde tüm yaşananları öğrendi. Kadir zor zamanında Melike'ye destek oldu. Zehra, Hazal ile Kerim'i evlendirmeye karar verdi. Duru, Tunç'tan ayrıldı. Melike, Duru'ya her şeyi söylemek için yanına geldiğinde Berrin'le tartıştı. Yaşanan arbede sonrası makas Berrin'in karnına geldi. Berrin kanlar içerisinde yere yığıldı.

Melike hapse girdikten sonra olanların hepsini Berrin'den öğrendi. Duru konuşma arası onu öpmeye çalışan Kerim'e tokat attı. Melike, ablası ve eniştesiyle yüzleşmek için eski evin yanına çağırdı.

Melike, Hülya'nın gözlerinin içine bakarak, 'Sen benim evladıma sahip çıkmadın. Sen benim evladımı sattın' dedi. Hülya ile Cengiz, şaşkınlığı attıktan sonra her şeyin iftira olduğunu söyledi. Melike, Berrin'in her şeyi anlattığını söyleyince karı koca diyecek bir şey bulamadı.

Melike acılarını dindirmek için Kadir'le paylaşmayı seçti. Kadir'e ölen abisinin onu aldattığını, kızının ablası tarafından satıldığını söyledi. Kadir abisiyle ilgili olana şaşırmayınca Melike onun da doğruyu bildiğini düşünerek artık kimseye güvenemeyeceğini ifade etti. Melike acılar içerinde ağlayıp yere çökerken Kadir ona destek oldu.

Melike, Duru'yla konuşmak için Aksoy'ların evine geldi. Duru ve Berrin, Haluk'un doğum gününü kutlarken ağaçların orada Melike gözüktü. Duru, Melike'yi görünce yanına gelerek neden orada olduğunu sordu. Duru'ya çok iyi bir hayat sunulduğunu gören Melike söyleyeceklerini içinde tutarak evden ayrıldı.

KERİM'LE HAZAL'I EVLENDİRMEK İSTİYORLAR

Zehra, Kerim'le Hazal'ı evlendirmeyi düşünüyor. Emin'in yanına gelerek niyetini açık açık söyledi. Emin de, oğlu Kerim'le konuşması gerektiğini belirtti. Duru, Hazal'ı arayarak Melike'nin ziyaretinden rahatsızlığını dile getirdi. Hazal söylediği yalanlarla Duru'nun Melike'den uzak durması gerektiğini söyledi.