Aydın'da sağlık ordusuna yeni katılan doktorlara uyum eğitimi verildi Aydın'da sağlık ordusuna yeni katılan doktorlara uyum eğitimi verildi
Frankie’yi yıllar önce  Nişantaşı’nda olduğu zamanlardan bu yana seviyor ve ayrı bir yere koyuyorum. Trendleri, ulaşmak istediği kitlenin ihtiyaçlarını iyi belirliyor. Galataport’un seveni sevmeyeni çok, bu konuya girmiyorum ama Frankie, tartışmasız manzarayı en iyi gören, en sakin yerinde. Terası özellikle gemi olmayan bir akşama denk geldiyseniz lebiderya. Geniş şık barı, rahat masa ve sandalyeleri, püfür püfür rüzgârıyla kargaşadan, sıcaktan bunalıp gidenlere gerçek bir ‘oh’ dedirtiyor.

Tabii İstanbul’da manzarası güzel mekân bulmak zor değil. Ama bunu iyi yemek ve müzikle birleştiren yerler az. Frankie terasta bu yaz pazar ve pazartesi hariç haftanın beş günü Kübalı bir grup Latin müzikleriyle sahneye çıkıyor. Gece boyu yemeğinize eşlik ediyorlar ama bol bol molayla, sohbete de izin vererek. Enerjisi yüksek, sempatik bir grup, masalarla da iletişim halindeler.