Gündem

Mert Öcal ve Sude Burcu'nun 'düğün' telaşı!

Mert Öcal ile sporcu geçmişinin yansıra zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu'nun 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. 1,5 yıl önce nişanlanan ikiliden Mert Öcal, geçtiğimiz gün muhabirlere duygularını dile getirdi.

Mert Öcal (42) ile kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu, düğün için gün sayıyor.

Öcal, geçtiğimiz aylarda süreç hakkında: "Düğün hazırlıkları cidden çok zor, 'tatlı telaş' diyebiliriz. Yaklaşan büyük gün için her detayı özenle planlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Sude Burcu ile dünya evine girecek olan yakışıklı oyuncu, "Çok heyecanlıyım, düğün hazırlıkları hızla devam ediyor. Her şeyin kusursuz olması için elimizden geleni yapıyoruz. Biraz stresli ama bu tatlı bir heyecan," dedi.

Öcal, "Küçük bir organizasyon olacak, sadece en yakınlarımızla kutlayacağız. Hayatımın en önemli anlarından birine adım atmak üzereyim, bu yüzden çok mutluyum," diyerek duygularını dile getirdi.

Survivor All Star 2022'nin başlarında aşklarını gizli tutan Sude Burcu ve Mert Öcal'a, oyun alanında Evrim Keklik'ten "Aranızda bir şey mi var?" sorusu gelmişti. Böyle gerçekler ortaya çıkmıştı.