Beyin ölümü gerçekleşen şahsın organları 4 hastaya umut olacak Beyin ölümü gerçekleşen şahsın organları 4 hastaya umut olacak
FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi Mourinho'nun istekleri doğrultusunda birçok yıldız transferler yaptı. Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmaya uğraştığı yıldız isimle ilgili bomba patladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Mourinho'lu sarı-lacivertliler, kadroya da 8 önemli takviye yaptı.

Alınanların hepsi, Mou'nun listesinin ilk sırasına yazdığı futbolcular oldu. Santrforda En-Nesyri, sol kanat için Saint-Maximin, orta sahada da Sofyan Amrabat, hocanın ilk tercihleriydi.

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmaya uğraştığı Cristian Medina transferinde yeni bir gelişme yaşandı.

Cristian Medina, Ocak ayında Fenerbahçe forması giyecek. Leverkusen'in yaptığı 20 milyon Euro'luk teklifi kabul eden Boca Juniors, Medina'dan gelen cevapla yıkıldı.

Boca Juniors standartları için servet denebilecek bir bonservisi, Leverkusen'i reddederek suya düşüren Medina'nın hayali Fenerbahçe'de oynayabilmek.

Arjantin basınında çıkan habere göre Medina, Mourinho ismi nedeniyle Fenerbahçe'yi istiyor.

"OCAK AYINDA GELİYORUM"

Fenerbahçe'nin kendisini istemesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Medina, Mourinho ile oyun aklının çok gelişeceğine inandığı için sarı-lacivertlilerin teklifini kabul ettiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Boca'ya 17.5 milyon Euro önermiş ve beklemeye geçmişti. Büyük bir aksilik olmaması durumunda Medina, Ocak ayında çubuklu formayı giyecek.