Söke’de çırçır fabrikaları denetlendi Söke’de çırçır fabrikaları denetlendi
Özel hayatıyla adından söz ettiren 45 yaşındaki Şıkel, oğulları ile soluğu Çeşme'de aldı. Çağla Şıkel oğulları Kuzey ve Uzay'ın babası Emre Altuğ ile boşandıktan 8 yıl sonra avukat Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 45 yaşındaki ünlü güzel, fit fiziğiyle de ilgi odağı oldu.

Çağla Şıkel özel hayatı ile sosyal medyanın markajında... Avukat Nail Gönenli ile evlilik yolundaki ilişkilerine geçtiğimiz günlerde nokta koyan Çağla Şıkel, aşka bir şans daha verdi. Nail Gönenli ile barışan Şıkel'in paylaşımlarına oğullarıyla eğlenceli halleri damga vuruyor.

Her sene Çeşme'de tatil yapan ve bu sezon erken başlayan televizyon programı nedeniyle bir ayağı İstanbul’da olan Çağla Şıkel, Alaçatı’daki bir plajda çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirdi.

Her fırsatta oğullarıyla aktivite yapmayı seven Şıkel (45), ilk önce küçük oğlu Uzay ile plajda tenis oynadı. Sporu hayatından eksik etmediği her halinden belli olan Şikel, fiziki görünüşüyle genç kızlardan farksızdı.

Tenis sonrası ailece deniz scooter'ına binmek için suyun derinine doğru ilerleyen ünlü sunucu, denizde karşılaştığı sevimli bir çocuğun kendisine bir şeyler söylediğini fark edince, ilgilenip konuşmadan geçemedi.

Günün son turlarını yapan Kuzey’e derinlere gitmemesi için uyarıda bulunan Şıkel, oğlunun gideceği yerleri de el kol işaretleriyle uzaktan gösterdi.