Kuşadası’nda 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı Kuşadası’nda 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı
Mehmet Ali Erbil ile sevgilisi Gülseren Ceylan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikiliden Ceylan, oyunculuğa yeşil ışık yaktı. Ünlü şovmen sevgilisine öpüşme yasağı getirdi.

Ünlü şovmen Şovmen Mehmet Ali Erbil (67) ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz sene ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Ceylan, ayrılığın ardından "Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim" demişti.

"KOPMAMIZ ZOR OLDU"

"Dört aylık bir ilişkimiz olduğu için, aynı evde yaşadığımız için kopmamız biraz zor oldu" şeklinde konuşan Ceylan ile Erbil ayrılığa uzun süre dayanamayarak, 2024'ün ilk günlerinde tekrar bir araya gelmişti.

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda ilişkileri hakkında konuşan Ceylan, "Mali aşırı kıskanç! Kısa giyinmiyorum artık bir yere giderken. 'Ben Türk erkeğiyim, kıskanırım sevdiğimi' diyor" şeklinde konuşmuştu.

"TELEVİZYONU ÖZLEMİŞİM"

Ünlü çift, son olarak geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı. Keyifli halleri ile dikkat çeken ikili, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Kanal D’de ekrana gelen ‘Turnike’ programının çok iyi başladığını belirten şovmen, “Televizyonu özlemiştim. İzleyenlere teşekkür ederim” dedi.

"ÖPÜŞMENE İZİN VERMEM!"

Gülseren Ceylan da oyunculuk teklifleri aldığını açıkladı. Erbil, oyunculuğa yeşil ışık yakan sevgilisine, “Öpüşmene izin vermem!” diyerek sınırlama getirdi. Erbil-Ceylan arasındaki bu tatlı kıskançlık, dikkat çekti.