Merih Demiral'ın ceza aldığı yönündeki haberleri TFF yalanladı Merih Demiral'ın ceza aldığı yönündeki haberleri TFF yalanladı
A Milli Takım, son hazırlık mücadelesine Polonya karşısında çıkıyor. Montella’nın ilk 11 tercihi merakla beklenirken Ay-yıldızlıların Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. A Milli Takım’da gözler Arda Güler, Kenan Yıldız ve Semih Kılıçsoy gibi genç yıldızlarda olacak. Peki Polonya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye hazırlık maçı hangi kanalda?

EURO 2024 öncesinde A Milli Takım son randevusuna Polonya ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar son olarak İtalya ile golsüz berabere kalmıştı. Varşova'daki PGE Narodowy Stadı'nda yapılacak hazırlık karşılaşması öncesinde Milliler, 17 kez Polonya ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3 kez galibiyetle ayrılan Ay-yıldızlılar 11 kez mağlup oldu.

POLONYA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN? PGE Narodowy Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Balazs Berke yönetirken yardımcılıklarını ise Vencel Toth ve Balazs Szert üstlenecek.

Polonya - Türkiye mücadelesi 10 Haziran Pazartesi günü saat 21.45’te başlayacak.

A MİLLİ TAKIM’IN HAZIRLIK MAÇI HANGİ KANALDA? Polonya - Türkiye mücadelesini TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.