TEKNOFEST 2024 Adana ziyaretçi kayıtları başladı! TEKNOFEST 2024 Adana ziyaretçi kayıtları başladı!
Rengarenk tırnaklar estetik görünebilir. Ancak çıkartma sırasında zahmet çekilir. Protez tırnaklar çıkarılırken gerçek tırnakların tahriş olma ihtimali çoktur. Zahmetsiz bir şekilde tırnakları çıkarmanın bir tüyosu var.

Jel ya da doldurma pudrasıyla protez tırnaklar harika görünür. Ancak iş çıkartmaya gelince bu güzel görüntünün gerçek tırnaklara tahriş olur. Takma tırnaklar çıkarırken kendi tırnaklarınıza zarar vermeyen yöntemi deneyebilirsiniz.

Manikürcülerin de yeni denemeye başladığı bu yöntemde önce bazı malzemeleri evinizde bulundurmanız gerekebilir. Tırnak makası, el havlusu, kağıt havlu, pamuk topları, yüzde yüz aseton ve alüminyum folyo katikül yağı.

Tırnakta bulunan çıkıntıları kesin. Bu size zaman kazandırır. Uzun kısımlar kesildikten sonra tırnağın sert tarafını kullanın ve ojenin parlak katmanını görüntüleyin.

Tırnak eti yağıyla da tırnakları ovalayabilirsiniz. Asetonla kurutmadan yağları yenilemek mümkündür. Sonra bir pamuğa aseton dökün ve tırnağın üstüne yerleştirip alüminyum folyo sarın.

Tırnak sanatçıcı Rebecca Ludwig, "Alüminyum folyo süreci hızlandıran bir iletkendir" diyor. 10 dakika sonra aseton tırnakları eritmeye başlar.

Her bir uzman, 10 dakika sonunda tırnağı kontrol etmeyi ve kalan ürünü de tırnak eti itici kullanarak çıkarmayı öneriyor. Ayrıca tırnaklarınızı pamukla ıslatmaya ve eklentiler tamamen çıkana kadar alüminyum folyoya sarmaya devam edebilirsiniz.