Almanya’dan Aydın’a babasına yardıma geliyor Almanya’dan Aydın’a babasına yardıma geliyor
Rap dünyasının öne çıkan genç yetenekleri Uzi ve Güneş, dört farklı roundda performans gösterecekleri etkinlikte en güzel şarkılarının yanı sıra, özel hazırladıkları performanslarıyla da dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Sürpriz sanatçıların yer alacağı heyecan dolu gecenin kazananını ise alkışmetre belirleyecek. 2006’dan bu yana dünyanın dört bir yanında onlarca sanatçı ve binlerce seyirciyi ağırlayan Red Bull SoundClash etkinliğinde yer almak için çok özel olarak çalıştığını belirten ikili, “Aylardır bugünü heyecanla bekliyoruz. İkimizde çok sıkı hazırlandık. Dinleyicilerimize unutamayacakları bir konser deneyimi yaşatmak için çok emek verdik. Yarın akşam onları çok güzel sürprizler bekliyor. Bizde heyecanla onları bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Heyecan dolu kapışmalara sahne olacak etkinlik birbirinden eğlenceli dört rounddan oluşuyor. İlk turda sanatçılar, belirledikleri şarkıları kendi tarzlarında yorumlayacak. Gecenin ikinci turunda ise Uzi ve Güneş, kendi şarkılarını söylemeye başlayacak ve performansın yarısında rakipleri şarkıyı nakarattan devralarak kendi tarzlarıyla tamamlayacaklar. Üçüncü turda ise sanatçılar kendi şarkılarını daha önce duyulmamış bir tarzda seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir konser deneyimi sunacak. Final turundaysa her sanatçı adından sıkça söz ettiren sürpriz konuklar davet ederek birlikte performans sergileyecek.