Gündem

Reyhan Karaca: Duygu olmayınca aşk şarkısı da dinleyemezsin

Özellikle 90’ların tadını doyasıya çıkaranların kalbinde onun yeri çok ayrı. O yılları yaşayıp da bugün ‘Sevdik Sevdalandık’ şarkısını duyunca radyonun sesini açmayan çok azdır. Şimdi ‘Sen Yaktın’ isimli kıpır kıpır bir tekliyle tekrar sevenlerinin karşısında. Reyhan Karaca’yla yeni çalışmasını, 90’ların büyüsünü ve aşkı konuştuk: “Mustafa Sandal ve ekip arkadaşları gibiydik. Sürekli birlikte zaman geçirirdik.”

90’larda sizin şarkılarınızla ‘Sevdik Sevdalandık’. Şimdi ‘Sen Yaktın’ adında kıpır kıpır bir tekli yayımladınız. Biraz anlatır mısınız, neler yapıyorsunuz?

Aslında çok uzun zamandır, hiç ara vermeden şarkı üretiyorum. Geçen yıl ‘Bi Zahmet’ adında bir tekli yapmıştım. Kendim de yazıyorum. ‘Sen Yaktın’ da Hayrettin Güneş yapımcılığında, Grand Müzik etiketiyle yayımlandı. Söz ve müziği Mustafa Arapoğlu’na ait. Klibi ve albüm fotoğraflarını Gökhan Özdemir çekti. İlkbaharı ve sonbaharı çok seviyorum. O yüzden sonbaharın hemen başında çıkardık parçayı. Gördüğüm kadarıyla çok sevildi, her yerde çalıyor. Birçok kişi dinlediğinde “A, Mustafa Sandal şarkısı gibi” yorumunu yapıyor Bu sefer bir tık daha alaturka ezgiler kullandık.