Başkan Çerçioğlu’nun hizmetleri tüm Türkiye’de vatandaşların yanında Başkan Çerçioğlu’nun hizmetleri tüm Türkiye’de vatandaşların yanında
Ukrayna’nın Rusya topraklarındaki saldırıları sürerken Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova “Rus Silahlı Kuvvetleri sert bir karşılık için bekletilmeyecektir” diyerek Ukrayna’ya cevap verileceğini belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zakharova, yaptığı açıklamada, “Ukrayna'nın Rus bölgelerine yönelik bu füze ve insansız hava aracı saldırılarının terörist bir nitelik taşıdığı açıktır. Sivil altyapıyı tahrip etmeyi, sivilleri öldürmeyi ve korkutmayı amaçlayan bu barbarca terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz. Rus Silahlı Kuvvetleri sert bir karşılık için bekletilmeyecektir. Bir kez daha uluslararası örgütlere Ukraynalı militanlar tarafından gerçekleştirilen terör saldırılarını kınamaları çağrısında bulunuyoruz. Buna rağmen ilgili yapıların vereceği cevabın utanç verici bir sessizlik olacağından eminiz. Kiev rejimi, tek amacı Rusya'nın barışçıl halkını terörize etmek olan terörist faaliyetlerine devam etmektedir. Bu barbarca eylemlerin askeri açıdan hiçbir anlam ifade etmediğini gayet iyi biliyor, ancak efendileri tarafından verilen kredilerle çalışmaya devam ediyor” dedi.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR