Almanya’dan Aydın’a babasına yardıma geliyor Almanya’dan Aydın’a babasına yardıma geliyor
FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin yeni transferi Kadıköy’e ayak basmadan takımdan ayrılıyor. Fenerbahçe, 4 yıllık sözleşme imzaladığı yeni transferini başka takıma gönderiyor. İşte transfer haberinin detayları...

Trendyol Süper Lig’in 1.hafta müsabakasında evinde Adana Demirspor’u Edin Dzeko’nun attığı golle 1-0 yenen Fenerbahçe sezona galibiyetle başladı. Sarı-lacivertli takım rotayı UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi.

Fenerbahçe, Fransız Lille takımını eleyerek Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek isterken kadro yapılanması da bir yandan son hız devam ediyor.

Şimdiye kadar Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Allan Saint- Maximin, Oğuz Aydın, Youssef En- Nesyri, Cenk Tosun ve son olarak Yiğit Fidan’ı kadrosuna katan Fenerbahçe’de sürpriz bir ayrılık da yaşanacak.

Fenerbahçe, Bursaspor’dan ayrıldıktan sonra transfer edip 4 yıllık sözleşme imzaladığı Yiğit Fidan’ı daha çok tecrübe kazanması için kiralama kararı aldı.

Spor yorumcusu Levent Ümit Erol’un haberine göre Yiğit Fidan, bu sezon kiralık olarak İstanbulspor’a transfer olmaya yakın.

Küçük pürüzlerin çözülmesi durumunda Yiğit Fidan kiralık olarak sezon sonuna kadar İstanbulspor forması giyecek.

Fenerbahçe’nin 4 yıllık sözleşme imzaladığı 19 yaşındaki Yiğit Fidan, stoperin yanı sıra sağ bek mevkisinde de forma giyebiliyor.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 200 bin euro olarak gösterilen genç yıldız adayı, geçen sezon Bursaspor’da 39 maça çıktı ve 2 gol attı.