Kuşadası'nda merkeze yaban domuzları indi, o anlar kameraya yansıdı Kuşadası'nda merkeze yaban domuzları indi, o anlar kameraya yansıdı
FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer çalışmaları devam ediyor. Ali Koç yönetimi transferde peş peşe bombaları patlattı. Son olarak Saint-Maximin, En Nesyri'yi kadrosuna katan sarı lacivertlilere, Fenerbahçeli eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'dan eleştiri geldi. Erden Timur'un yaptığı transferleri örnek gösteren Akın, bu sözlerle Acun Ilıcalı'ya yüklendi. İşte detaylar...

Süper Lig şampiyonluğu hasretine dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile son vermeyi amaçlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüp, orta saha transferi için yoğun bir mesai harcıyor.

Orta saha transferi için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulüp, geçen sezon Manchester United'da kiralık olarak oynayan ve bonservisi Fiorentina'da bulunan 27 yaşındaki futbolcu için somut adım attı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, bir dönem Galatasaray ile de anılan Amrabat ile bizzat görüştüğü ortaya çıktı. Sarı-lacivertli kulübün, orta saha oyuncusuna 2028 yılına kadar kontrat sunduğu bildirildi.

10 MİLYON EURO Öte yandan Fenerbahçe'nin, İtalya Serie A kulübü Fiorentina'ya ödeyeceği bonservis ücreti de belli oldu. Sarı-lacivertli kulübün, yıldız futbolcu için 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe'de şimdi gözler, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Lille ile oynanacak maça çevrildi. Kanarya, 6 Ağustos'ta Fransız ekibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun, Lille maçı için sürpriz bir karar aldığı ortaya çıktı. Portekizli teknik adamın, yeni transfer Allan Saint-Maximin'e ilk 11'de şans vereceği bildirildi.

Öte yandan Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu. Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"KENDİ REKLAMINI YAPMA"

"Fenerbahçe'nin futboldan sorumlu yöneticisi Acun Ilıcalı, 'Fenerbahçe tarihinin en iyi santrfor hattına sahibiz' diyor. Bunu dersen oyuncularını baskı altına alırsın. Bana kendi reklamını yapma. Transfer doğru tutarsa alkışlarız, hatalı olursa eleştiririz."

"BUNLARI BEN DE YAPARIM"

"Seçim zamanı depar atıyordunuz, şarkılar söylüyordunuz. Bunları ben de yaparım. Senin görevin zaten bu. Yaptığın işin üzerine ekstra bir şeyler katmana gerek yok."

"GALATASARAY, 13. OLAN TAKIMA GETİRDİ"

"Seninle aynı göreve sahip olan ezeli rakibin Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur, 13. olan takıma Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira gibi oyuncular getirdi. O yüzden çok abartıya gerek yok. Burada Jose Mourinho'nun istediği adamları getireceksin bu kadar. Başka da bir şey sarf etmeye ihtiyacın yok." ifadelerini kullandı.