Dikey İnişli Roket Yarışması başlıyor Dikey İnişli Roket Yarışması başlıyor
Saçların parlak ve sağlıklı görünmesi için yeni yöntemi deneyenler oldukça şaşırtıcı sonuçlar aldıklarını söylüyor. Kullanılan şampuanın içerisine eklenince muhteşem sonuç 1 ayda kendisini gösteriyor.

Şampuanlar saçlara ve saç derisine göre belirlenir. Yağlı saçlar ve kuru saçlar kendi yapılarına göre başka tercihler içindir. Ancak bu yöntem her saç tipi için faydalı etkilerini gösteriyor.

Ciltte olduğu gibi saç derisinin de ölü hücrelerden kurtulması gerekir. Bunun için de şampuanın içine biraz şeker eklemek yeterlidir.

Dermatologlara göre şeker saç derisi için inanılmaz etkisini kısa zamanda gösteriyor. Şampuana bir miktar şeker ekleyerek temiz ve sağlıklı saçlar elde etmek mümkün. 1 Kaşık yetiyor.

Şekerli şampuanı saç diplerine masaj yaparak uygulayın. Birkaç dakika bekleyin ve durulayın. Bu saçlarınız için doğal peeling ürünü olacaktır.

Şekerli şampuan yalnızca 4 yıkamada kullanılmalıdır. Kullanılan şampuanın da nemlendirici özelliklere sahip olması gerekmektedir.

Saçların daha sağlıklı olmasını sağlayan bu formül, kafa derisindeki yağın temizlenmesine ve ölü deriden arındırılmasına büyük oranda katkı sağlar.

Şekerli şampuanın kepek probleminde nasıl kullanılacağına gelirsek: Esmer şeker ve kabartma tozuyla bir macun elde edin. Sonra macunun içinde çay ağacı ekleyin. Bu kepek problemini en aza indirecektir. Bu işlem de ayda bir kez uygulanmalıdır.