Aydın'da 47 bin doz ücretsiz aşı yapılacak Aydın'da 47 bin doz ücretsiz aşı yapılacak
FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Jose Mourinho’nun listesindeki Maximin ve En-Nesyri'yi kadrosuna dahil eden Ali Koç yönetimi üçüncü transfer operasyonunu da mutlu sonla bitiriyor. Fenerbahçe'ye gelecek 1,95 boyundaki kule yıldız orta sahayı geçilmez yapacak. İşte transfer haberinin detayları...

Yaz transfer döneminin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe’de hareketlilik devam ediyor.

Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri’yi renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, yeni hamlelere hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de süratli futbol isteyen teknik direktör Jose Mourinho’nun talebiyle 8 milyon Euro karşılığında kiralanan sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin antrenmanda yaşadığı sakatlığı atlatarak takıma katıldı.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile yapılan ilk karşılaşmada tedbiren oynatılmayan yıldız futbolcunun antrenmanlara çıkıp rövanşta görev alabilecek durumda görülmesi teknik heyeti memnun etti.

Mourinho’nun Lille karşısındaki oyun kurgusunda görev vermeyi planladığı Maximin’ie, maç eksikliğini giderme adına salı akşamı oynanacak Lugano maçında süre vermesinin yüksek ihtimal olduğu öğrenildi.

Sevilla'da geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri çeken ve yeni sezonda Fenerbahçe formasını terletecek olan En-Nesyri, Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis ödemesi yapılan ismi olmayı başardı.

Faslı oyuncu, kendisi için yapılan bonservis ödemesiyle Brezilyalı eski futbolcu Mario Jardel'i geçti. Galatasaray'ın 2000 yılında Portekiz ekibi Porto'dan 17 milyon avro bonservis bedelle transfer ettiği Jardel'in rekoru, 24 yıl sonra kırıldı.

Sander Berge için teklif sunuldu

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe’de şimdi gündem orta saha... Art arda bombaları patlatan Kanarya, Burnley’de forma giyen Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge’yi kadrosuna katmak için resmi teklifte bulundu.

Sarı-Lacivertliler, Premier Lig’de uzun pas isabet oranında Rodri’nin ardından en yüksek başarıya sahip olan ve Burnley’nin Championship’e düşmesi sonrası takımdan ayrılmak isteyen 26 yaşındaki oyuncunun transferi için yanıt bekliyor.

Teknik direktör Jose Mourinho, Berge’yi orta sahayı güçlendirmek için istiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun transfer listesinin başında yer alan Sander Berge, geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Burnley’nin Championship’e düşmesi nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Berge, Premier Lig’de gösterdiği istatistiklerle öne çıktı. Norveçli oyuncu, geçen sezon Manchester City’nin yıldızı Rodri’den sonra uzun pas isabet oranı en yüksek oyuncu oldu.

Ayrıca, hava topu ve sahipsiz top kazanma verilerinde de üst sıralarda yer aldı. Geçen sezon 40 maçta forma giyen ve 2 gol, 2 asistle oynayan Berge, istikrarlı performansıyla göz doldurdu.

Mourinho, orta sahayı daha da güçlendirmek için Berge gibi fizikli bir oyuncunun transfer edilmesini istiyor.

Burnley’li futbolcuyu bir numaralı hedef olarak belirleyen yönetim, 26 yaşındaki Norveçli orta sahayı kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.