Siyaset

Savaş, partisinin 23. Kuruluş Yıldönümünde konuştu: Bu davaya sahip çıkmak boynumuzun borcudur

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) 23. kuruluş yılı, parti binasında düzenlenen törenle kutlandı. Törende konuşan AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, "Böyle bir davanın neferi olmaktan da gurur duyuyorum ve çok mutluyum. O dava bugünlere kolay gelmedi. Sizlerin gayretleri ve mücadelesiyle bugünlere geldi. ."  dedi.

AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü, AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da canlı bağlantı gerçekleştirdiği tören coşku içinde geçti.

AK Partili Savaş: Gurur duyuyorum

Çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Milletimizin bağrından doğan ve kurulduktan kısa bir süre sonra iktidara gelen, eser ve hizmet siyasetiyle Türkiye'yi büyüten ve geliştiren partimizi kutluyorum. Böyle bir davanın neferi olmaktan da gurur duyuyorum ve çok mutluyum. O dava bugünlere kolay gelmedi. Sizlerin gayretleri ve mücadelesiyle bugünlere geldi. Teşkilatlarımızın çalışmalarıyla, vatandaşlarımızın emekleriyle bugünlere geldi. Tabii gideceğimiz daha çok yol var. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla daha yapacağımız çok iş var. Hep birlikte gayretli bir şekilde çalışacağız. Türkiye artık bölgesinde lider ve dünyada sözü dinlenen bir ülke oldu. İşte 23. yaşımızı kutladığımız bugünlerde umudun, icraatın ve geleceğin adıdır AK Parti. Bu davaya sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Türkiye için yaptığımız işleri saymaya kalksak günler yetmez. Hem önceki Türkiye'yi hem de yaptığımız icraatları her yerde anlatmalıyız. Güçlü Türkiye yoluna Cumhurbaşkanımız önderliğinde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Teşekkür mesajı yayınladı

AK Parti’nin kuruluş yıldönümüyle ilgili bir mesaj da yayımlayan AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Kurulduğu günden bu yana güçlü ve büyük Türkiye hedefi doğrultusunda kararlılıkla ilerleyen AK Partimizin 23. kuruluş yıl dönümü programına katıldık. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar yol arkadaşlığı ettiğimiz, teşkilatımızın her kademesinde görev alan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz 23 yıllık süreçte olduğu gibi bugün de istikrar ve güvenden, adalet ve demokrasiden taviz vermeden ülkemize büyük hizmetler ve önemli projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimize hizmet etme aşkımızı sürdürmekte kararlıyız” ifadelerini kullandı.