Aydın’da yurtlar yeni döneme hazırlanıyor Aydın’da yurtlar yeni döneme hazırlanıyor
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için gözler MEB'den gelecek duyuruda. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için gerçekleştirdiği sözlü sınav sonuçları merakla bekleniyor. Öğretmen adayları, mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde istihdam edilecek öğretmen adaylarının katıldığı sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için geri sayım sürüyor. Atamalar kapsamında toplamda 20 bin öğretmen pozisyonu açıklandı. Öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı? MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasının sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sözlü sınav sonuçları, değerlendirmeler tamamlandıktan sonra duyurulacak. Adaylar sonuçlarını e-Devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan öğretmen atamaları büyük bir heyecanla bekleniyor. Atamalar kapsamında toplamda 20 bin öğretmen pozisyonu açıklandı. Öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı? MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasının sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? MEB'in 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında yapılan sözlü sınav sonuçlarının açıklanma tarihi genellikle mülakatların tamamlanmasının ardından belirli bir süre içinde duyuruluyor.

ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasındaki sözlü sınav sonuçları henüz açıklanmadı.