Kuyucakspor 3 puanla başladı Kuyucakspor 3 puanla başladı
2024-2025 Süper Lig sezonu öncesinde fikstür belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlardan transfer haberleri gelmeye devam ederken Süper Lig transfer sezonu ne zaman bitiyor taraftarın gündeminde. İşte, Yaz Transfer Dönemi bitiş tarihi...

Süper Lig transfer sezonu ne zaman bitiyor merak ediliyor. Son olarak Beşiktaş'ın yıldız futbolcu Ciro Immobile'yi kadroya katması gündemdeki yerini alırken gözler Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a döndü. Son olarak Fenerbahçe, Sevilla'da forma giyen Faslı santrafor Youssef En-Nesyr'i renklerine katmaya hazırlanıyor. Peki, transfer dönemi ne zaman bitiyor?

SÜPER LİG TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BİTİYOR? 24 Haziran günü başlayan transfer sezonu 13 Eylül 2024 tarihinde sona erecek. Yaz transfer dönemi 82 gün sürecek. İkinci transfer ve tescil dönemi ise 13 Ocak 2025'te başlayıp, 11 Şubat 2025'te bitecek.

2024-2025 SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLIYOR? Trendyol Süper Lig'de yeni sezon Ağustos ayının ikinci haftası başlıyor. İlk karşılaşmalar 9,10,11 ve 12 Ağustos tarihinde oynanacak.

SÜPER LİG İLK HAFTA FİKSTÜRÜ Sivasspor - Trabzonspor Fenerbahçe - Adana Demirspor Rizespor - Başakşehir Kasımpaşa - Konyaspor Galatasaray - Hatayspor Alanyaspor - Eyüpspor Antalyaspor - Göztepe Samsunspor - Beşiktaş Bodrum FK - Gaziantep FK Kayserispor - Bay