Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..." Samsunsporlu Bennasser'den taraftara çağrı! "Yanımızda olmaya devam etsinler..."
TFF, Avrupa'da play-off oynayacak takımların 3. hafta maçlarının ertelendiğini açıkladı. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde, Beşiktaş, Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde ve Trabzonspor ile Başakşehir de Konferans Ligi'nde mücadelesini sürdürüyor. Peki, Süper Lig maçları ertelendi mi, ne zaman oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) UEFA Avrupa kupalarında top koşturan temsilcilerimize yönelik alınan kararı duyurdu. Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir müsabakalarının ertelendiğini açıkladı.

SÜPER LİG'DE HANGİ MAÇLAR ERTELENDİ? Avrupa mücadeleleri nedeniyle Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları TFF tarafından ertelendiği duyuruldu. TFF tarafından ertelendiği duyuruldu. UEFA Avrupa Ligi Play-Off müsabakası oynayacak olan Beşiktaş ise fikstür gereği 3. haftayı bay geçiyor.

Ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK müsabakası 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanacak. Nihai program daha sonra TFF tarafından ilan edilecek.