Samsung Galaxy S25 hangi işlemciyle gelecek? Samsung Galaxy S25 hangi işlemciyle gelecek?
Amazon’un bu yıl dünyada 10’uncu, Türkiye’de ise 5’inci kez düzenlediği Prime Day kampanyasında, kaçırılmayacak indirim ve fırsatlar Prime üyelerine sunuluyor. Prime üyeleri, Prime Day boyunca elektronik kategorisinde; televizyonlar ve ev sinema sistemlerinden akıllı telefonlara, kablosuz kulaklıklardan kamera ve fotoğraf makinelerine kadar geniş bir seçkiden binlerce ürünü çok uygun fiyatlarla bulabilecekler.

Prime Day boyunca Prime üyelerine özel olarak sunulan indirimler, geçtiğimiz yıl olduğu gibi müşterilerin geri bildirimlerine göre belirledi. Amazon, müşterilerin en çok talep ettikleri indirimleri belirlemek için tanınmış içerik üreticileri ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları'nı görevlendirdi. Prime İndirim Avcıları, Prime Day öncesinde takipçileri ve okuyucularına, kampanya boyunca hangi ürünleri indirimde görmek istediklerini sordu ve 1,7 milyon indirim talebi topladı. Prime Day boyunca tüm kategorilerde en çok istenen ürün ve markalar, Prime üyeleri için büyük indirimlerle sunuluyor.

Elektronik kategorisindeki Prime Day indirimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Fırsatlardan faydalanmak için üyesi olmanın tam zamanı

Prime Day süresince indirim ve fırsatlardan yararlanmak, ayrıcalıklı alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmak yeterli. Üstelik, alışveriş ve eğlencenin en iyilerini tüm vergiler dâhil ayda 39 TL’ye sunan Prime üyeliğini, bir ay boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. İşte sayısız Prime avantajlarından bazıları:

Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden 30 günlük deneme süresiyle hemen üye olup, Prime Day fırsatlarından ve Prime ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.