Transferin son gününde sürpriz! 'Ya imza ya kadro dışı' | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor Haberleri Transferin son gününde sürpriz! 'Ya imza ya kadro dışı' | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor Haberleri
Büyükekşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Avusturya maçı için galibiyet sözü verdiğini hatırlatarak, "Geçtiğimiz cuma günü Cumhurbaşkanımız ile İstanbul’da yaptığım görüşmede, Avusturya’yı eleyeceğimize dair söz vermiştim. Dünkü zaferin ardından Cumhurbaşkanımız maçtan sonra takımı tebrik etmek için telefonla aradığında bu görüşmeyi hatırlatarak ‘Size verdiğimiz sözü tuttuk’ dedim. Maç biter bitmez soyunma odasına giderek, bütün oyuncuları tek tek tebrik ettim. Hepsi ile sarıldık. En sonda ise Montella ile sarıldık. O da kulağıma doğru eğilerek 'Bu galibiyeti Türk milletine ve özellikle de size armağan ediyoruz' dedi. Oyuncular sağ olsunlar, beni tezahüratlarla karşıladılar. İsmail Yüksek çok ısrarcı oldu. Onlara üçlü çektirdim" diye konuştu.

"Montella 'Merak etme başkan' dedi"

Maçtan önce hocanın kimseyle görüşmek istemediğini ifade eden Büyükekşi, "Maçtan önce hoca kimseyle görüşmek istemiyor. Ailesi ile bile görüşmüyor. Bütün konsantrasyonunu maça yönlendiriyor. Avusturya maçı öncesi başarı dilemek için ziyaretine gittiğimde bana 'Onları kendi silahı ile vuracağız merak etme başkan' dedi. Çok şükür ki önemli bir başarı elde ederek hepimizi mutlu ettiler" ifadelerini kullandı.