Trabzonspor - Beşiktaş maçına deplasman taraftarı alınmayacak! Trabzonspor - Beşiktaş maçına deplasman taraftarı alınmayacak!
Lucas Torreira'ya partner olacak isim sonunda bulundu. Hızı ve çalışkanlığıyla sarı kırmızılı ekibin vazgeçilmezi olan Torreira'nın yanına hayali kurulan orta saha transferi için yolun sonuna gelindi. İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün imza aşamasına geldiğini İstanbul'a iletti. Ancak görüşmeler sırasında İspanyol futbol devi Barcelona da devreye girince telefonlar arka arkaya çaldı.

Transfer sezonunun suskun takımı Galatasaray'da ilk uçak Rusya'dan kalkıyor. Sarı kırmızılılar, uzun uğraşlar sonucunda orta sahaya takviyeyi buldu. Bitirmeye çok yakın olunduğu haberleri gelen orta saha transferinde İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün'ün masadan telefonla başkan Dursun Özbek ile sürekli temas halinde olduğu öğrenildi.

Teklifi kabul eden Brezilyalı Wendel oldu. Zenit forması giyen Wendel, 2020 yazında 20 milyon Euro bedelle Rusya'nın yolunu tutmuştu. 26 yaşındaki isim, Galatasaray'ın karşı konulmaz teklifini kabul etti. Tarafların bonservis ve bonuslar konusunda anlaştığı öne sürüldü.

Wendel ile Luvas Torreira'nın birlikte oynayacağı Galatasaray orta sahasını düşünen sarı kırmızılı taraftarlar, şimdiden Mauro Icardi'ye gelecek yüzde yüzlük pas opsiyonlarını düşünmeye başladı.

Ancak Galatasaray yönetimini sıkıntıya sokan bir haber geldi. Rusya'ya giden yöneticiler, Rus kulübünün 20 milyon Euro'dan açtığı kapıyı açmayı başardı. Taraflar arasında ciddi farklar kalmamışken İspanyol devi Barcelona'nın da devreye girdiği öğrenildi.

Cimbom, sadece Wendel için koşturmuyor. Bir diğer hedef Richard Rios. Kolombiya Milli Takımı'ndan Davinson Sanchez'in arkadaşı olan 24 yaşındaki orta sahanın bonservisi Palmeiras'ta. Davinson Sanchez'in de devrere girdiği Richard Rios transfer sürecinde Galatasaray yönetiminin eli güçlü. Wendel'in alternatifinin bulunması da pazarlıkta yönetimin elini güçlendiriyor.

JELERT VE DOUE İÇİN GERİ SAYIM Öte yandan sarı kırmızılılar sağ ve sol bek transferlerinde de gaza bastı. Kopenhag'dan Elias Jelert için 10 milyon Euro teklif veren yönetim, artık son aşamaya geldi. Ancak Cimbom'un bir süre daha Doue için girişimlerini sürdürmeye kararlı olduğu söyleniyor. Rennes forması giyen Fildişi Sahilli sağ bek için yoğun çaba sarf ediliyor.