Aydınlı dağcılar, Batı Torosların en yüksek ikinci dağına tırmandı Aydınlı dağcılar, Batı Torosların en yüksek ikinci dağına tırmandı
EURO 2024 grup aşaması sona erdi. Son 16 turunda Ay Yıldızlı temsilcimiz Avusturya ile eşleşti. . A Milli Takım'ın Avusturya'yı yendi ve rakibi belli oldu. Peki, Türkiye Avusturya'yı yenerse kimle eşleşecek?

Türkiye Avusturya karşılaşması ise 2 Temmuz bugün gerçekleşti. Yaşanan olan karşılaşma sonrasındaTürkiye'nin rakibi kim olacak merak ediliyor. Peki, Türkiye kimle eşleşecek, rakibi kim olacak?

TÜRKİYE SON 16 TURUNDA AVUSTURYA İLE EŞLEŞTİ EURO 2024 grup aşaması sona erdi. Türkiye son 16 turunda Avusturya ile eşleşti. A Milli Takım'ın Avusturya'yı yenmesi durumunda eşleşeceği rakibi belli oldu.

TÜRKİYE ÇEYREK FİNALDE KİMLE KARŞILAŞACAK? A Milli Takım, Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Romanya-Hollanda maçının kazanını Romanya ile çeyrek final oynayacak.

EURO 2024 ÇEYREK FİNAL MAÇI NE ZAMAN? Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avusturya maçını 2-1'lik skorla kazandı. Hollanda A Milli Futbol Takımı ile arasındaki kıran kırana mücadele 6 Temmuz Cumartesi gerçekleşecek.