Aydın Valisi Canbolat, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi Aydın Valisi Canbolat, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen törene, Türkiye adına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile BAE adına Toplumsal Kalkınma Bakanı Shamma bint Sohail Faris Al Mazrouei katılarak, söz konusu mutabakat zaptına imza attı. Anlaşma kapsamında, aile ve kadının güçlendirilmesi, kadınların istihdamına yönelik politikaların geliştirilmesi, engelli bireylerin toplumsal hayata tam ve etkin katılımının sağlanması, aktif yaşlanmanın teşvik edilmesine yönelik bilgi, tecrübe ve iyi uygulama örnekleri paylaşılacağı kaydedildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Zayed Bin Sultan Al Nahyan Hayırsever ve İnsani Yardım Vakfı arasında İstanbul'da Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi'nin yeniden inşası, bakımı ve geliştirilmesine ilişkin iş birliğine de gidildi. Bu kapsamdaki mutabakat zaptı ise bakanlık adına Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Ayşegül Yıldırım Kara ile Vakfın Genel Müdürü Mohammed Ateeq Al Falahi tarafından imzalandı.

'İŞ BİRLİĞİMİZİN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM'