Aydınlı dağcılar, Batı Torosların en yüksek ikinci dağına tırmandı Aydınlı dağcılar, Batı Torosların en yüksek ikinci dağına tırmandı
Türkiye voleybol maçını canlı olarak izlemek isteyen birçok voleybolsever, Türkiye - Dominik karşılaşması için Türkiye voleybol maçı ne zaman? Sorusunu araştırmakta. Peki, Türkiye voleybol maçı ne zaman?

Türkiye voleybol maçı ne zaman? Sorusu, gündemde yer alıyor ve merak ediliyor. 2024 Paris Olimpiyatları'nda Dominik ile karşı karşıya geleceğimiz bu maç, Hollanda karşısında alınan tarihi galibiyetin ardından gündemdeki yerini korumakta. Peki, Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye voleybol maçı saat kaçta oynanacak? Türkiye - Dominik voleybol maçı hangi kanalda, nereden izlenir? 

TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı, 1 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek. Ay-yıldızlı ekibimiz, Paris 2024 Olimpiyatları C Grubu'ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Maç, çeyrek finale yükselme mücadelesinde kritik bir önem taşıyor.

TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Türkiye - Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı, 1 Ağustos Perşembe günü Türkiye saati ile sabah 10.00'da başlayacak. Filenin Sultanları, South Paris Arena'da gerçekleşecek bu önemli karşılaşmada galibiyet arayacak.

TÜRKİYE - DOMİNİK VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye - Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı, TRT Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Voleybolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmayı TRT Spor ekranlarından izleyebilecekler. Maç, aynı zamanda TRT Spor'un internet yayını üzerinden de takip edilebilir.

TÜRKİYE - DOMİNİK VOLEYBOL MAÇI ZEHRA GÜNEŞ OYNAYACAK MI?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Zehra Güneş, bu maçta ana kadroya alınarak oynama şansı elde etti. İlk maçta rezerv oyuncu olarak yazılmış ve forma giymemişti. Yarınki mücadelede Beyza Arıcı, rezerv (+1) oyuncu pozisyonunda yer alacak.

TÜRKİYE - DOMİNİK FİLENİN SULTANLARI MAÇI NEREDEN İZLENİR?

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda voleybol heyecanı TRT Spor ekranlarında yaşanacak. Türkiye - Hollanda karşılaşması TRT Spor’dan canlı olarak izleyiciyle buluşacak. Olimpiyat oyunlarında diğer mücadeleler TRT Spor Yıldız ekranlarından da takip edilebilecek.