Yarım asırlık traktörüne gözü gibi bakıyor Yarım asırlık traktörüne gözü gibi bakıyor
ÖSYM tarafından düzenlenmekte olan birçok farklı sınav bulunuyor. Yarın hangi sınav var? Sorusu bu kapsamda birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Yarın hangi sınav var? Yarın hangi ÖSYM sınavı var, hangi sınav yapılacak?

Yarın hangi sınav var? Sorusu, 20 Temmuz Cumartesi gününün gelmesi ile birlikte birçok kişi tarafından merak edildi. Zaman zaman ÖSYM tarafından birçok farklı sınav türü gerçekleştiriliyor ve bu sınavlar genellikle hafta sonu uygulanıyor. Peki, Yarın hangi sınav var? Yarın hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak? İşte 20 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan sınavlar!

YARIN HANGİ SINAV VAR?

20 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan sınavlar arasında KPSS alan bilgisi 1. oturumu (kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri) ve 2024-KPSS Lisans Alan Bilgisi 2. oturum (hukuk, iktisat, maliye) bulunuyor. Buna göre 20 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan KPSS alan bilgisi 1. gün ilk oturum saat 10:15'te başlayacak. İkinci oturum ise 14:45'te başlayacak. Birinci ve ikinci oturum için adaylara 150 dakika süre verilecek. KPSS alan bilgisi sınav sonuçları 23 Ağustos günü ÖSYM tarafından resmi internet sitesi üzerinde yayınlanacak.

YARIN HANGİ ÖSYM SINAVI VAR?

Yarın uygulanacak olan ÖSYM sınavları arasında sadece KPSS alan bilgisi 1. oturum ve 2. oturum sınavları yer almaktadır. Bunlar, KPSS alan bilgisi 1. oturumu (kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri) ve 2. oturum (hukuk, iktisat, maliye)’dur.