Gündem

Yılmaz, Enflasyonun Tek Haneye Düşeceği Tarihi Açıkladı!

Enflasyon ile mücadelede kararlı olduklarını yineleyen, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İşgücü Uyum Programı Tanıtım Toplantısı’nda enflasyonun tek haneye düşeceği tarihi açıkladı. Ayrıntılar işte sizlerle...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile İŞKUR Genel Müdürlüğündeki İşgücü Uyum Programı Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşmaya yapan Yılmaz, eylül ayının ilk haftasında güncellenmiş Orta Vadeli Programı (OVP) kamuoyuyla paylaşacaklarını anımsatarak, programın temel amacının enflasyonu düşürmek olduğuna dikkat çekerek, yine aynı amaç doğrultusunda istikrar içinde büyümek ve kalıcı sosyal refah artışı sağlamak olduğunu aktardı.

Enflasyon ile mücadelede kararlı olduklarını yineleyen, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İşgücü Uyum Programı Tanıtım Toplantısı’nda enflasyonun tek haneye düşeceği tarihi açıklayarak, istihdamın bu çerçevede en kritik konulardan biri olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Yılmaz, enflasyon ile mücadelenin uzun soluklu bir mücadele olduğunun belirterek, enflasyonu tek haneli rakamlara düşüreceklerini bunu da 2026’da başaracaklarına inandıklarını dile getirdi.