Gündem

Youssef En Nesyri Fenerbahçe'ye hayırlı olsun diyecekken Sevilla'nın kampına katılacak, transferde fiyasko

FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe transfer bombasını patlattı. Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Michy Batshuayi ile vedalaşan sarı-lacivertliler, yeni golcüsünü buldu. Fenerbahçe'nin bu transferde 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü. Öte yandan yıldız golcüyle ilgili takımından kafaları karıştıran bir haber geldi. İşte detaylar...

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Sarı-lacivertliler, uzun süredir peşinden koştuğu başarılı santrforun transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Süper Lig devinin bu transferde ödeyeceği bonservis bedeli dudak uçuklattı. Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho'nun transfer listesindeki ilk oyuncu için el sıkışıldığı kaydedildi.

CNN Portekiz'in haberine göre; Fenerbahçe, Sevilla forması giyen Youssef En-Nesyri transferi için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin, Sevilla ile yaptığı pazarlıklarda anlaşma sağladığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Fenerbahçe'nin Sevilla ile pazarlıklarına 15 milyon euro bandından başladığı aktarıldı.

Faslı forvetin, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun transfer listesinin ilk sıralarında yer aldığı vurgulandı. Süper Lig devinin, 27 yaşındaki forvetin transferini kısa süre içerisinde açıklamasının beklendiği kaydedildi.

Sevilla'da yeni sezon yarın (6 Temmuz Cumartesi) başlayacak. İspanyol ekibinden tıbbi muayeneler dün itibariyle başladı. Nesyri de sağlık testlerinden geçti.

Transfer piyasasında hareket edebilmek için büyük bir satış arayışında olan Sevilla, En Nesyri'yi satarak hem para kazanmak hem de maaş yükünden kurtulmak istiyor.

20 MİLYON EURO VERECEK

CNN Portekiz'e göre Fenerbahçe, Sevilla tarafından talep edilen 20 milyon Euro'ya ulaşacak.

Ancak Zona Mixta'dan Mario Mijenz, Faslı oyuncunun Türkiye'ye gitmeye sıcak bakmadığını yazdı. Buna rağmen, her iki tarafın ayrılık konusunda hemfikir olduğunu yazdı.