Beslediği köpek hırsız çıktı Beslediği köpek hırsız çıktı
GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ... Galatasaray'da transferin son gününde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte Zalewski transferi gerçekleşmeyince Okan Buruk'un planları alt üst oldu. Galatasaraylı yöneticiler bu gelişme sonrası alternatif isimlere yöneldi. İşte detaylar...

Galatasaray’ın Nicola Zalewski hamlesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sarı-kırmızılı yöneticilerin özel uçakla Roma’ya gidip 3 gündür bitirmeye çalıştığı Zalewski transferinde evdeki hesap çarşıya uymadı.

Yetkililerin “Zalewski ile anlaştık. Roma ile de çok küçük detayları konuşuyoruz” açıklamasına rağmen 22 yaşındaki Polonyalı futbolcu kulübünde kaldı.

Bu gelişme Victor Osimhen transferi sonrası sistem değişikliğine gitmeyi planlayan ve Zalewski’yi ısrarla isteyen Teknik Direktör Okan Buruk’un bütün planlarını alt üst etti.

İtalyan ekibi, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Polonyalı sol kanat oyuncusu için 10 milyon Euro talep ederken, Galatasaray 6 milyon Euro artı bonuslar önerdi.

İki taraf da ortaya koydukları rakamlarda ısrar edince anlaşma sağlanamadı. Yaşanan bu gelişme üzerine Zalewski, bu sezon Roma’da kalmaya karar verdi.

RUI'NİN ŞANSI DAHA YÜKSEK

Bunun üzerine listedeki diğer isimlere yönelen Galatasaray yönetiminin, Napoli’den Mario Rui ya da Milan’ın U23 takımı kadrosunda yer alan Fode Ballo Toure’den birini renklerine bağlamayı planladığı öğrenildi.

Transfer ihtimali daha yüksek olan 33 yaşındaki Portekizli Mario Rui, 2018’den beri Napoli’de oynuyor. 27 yaşındaki Fransız Ballo Toure ise geçen sezon Fulham’a kiralanmıştı.

Sarı-kırmızılı yönetime tepkiler artarken, Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilecek A takım listesi için son gün nasıl bir karar verileceği büyük merak konusu oldu.