Gündem

Zamlı Emekli ve Memur Maaşı Hesapladı! İşte Zam Oranları...

2025 yılı için emekli maaşlarına yapılacak zam oranı şimdiden büyük merak konusu olurken, uzman isim, zamlı emekli ve memur maaşını hesaplayarak, zamlı memur ve emekli maaş oranlarını açıkladı. Detaylar işte sizlerle...

Temmuz ayında gelen zamdan sonra memur ve emeklil maaşlarına gelecek olan yeni maaş zam oranları yeniden kamuoyunun gündeminde büyük yer almaya başladı. Uzmanlar kamuoyunun gündeminde yer alan maaş zam farkı ve zam oranlarıyla ilgili tek tek açıklama yapmaya devam ederken, Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun tarafından yapılan açıklama dikkatleri çekti. Erdursun, 2025 yılında emeklilere verilecek zam oranını sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayarak duyurdu.

Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun, 2025 yılı için emekli maaşlarına yapılacak zam oranlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, sosyal medya hesabı üzerinden maaş zamları ile ilgili şu bilgileri aktardı;

Erdursun gündemde konusu olan konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında, “2025 Ocak ayında emeklilere %11-13 arası enflasyon farkı, halk dilinde zam yapılır” diyerek yapmış olduğu açıklamasında, emeklilerin maaşlarına yapılacak artışın enflasyon oranlarına paralel olarak gerçekleşeceğine dikkat çekti.

Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun açıklamasında, 2025 yılı için belirlenen söz konusu oranların özellikle yüksek enflasyon ortamında emeklilerin zaten çok kısıtlı olan alım gücünü korumasının zor olduğunu belirterek, 2025 yılı için emekli maaşlarına yapılacak zam oranı şimdiden büyük merak konusu olduğunu aktardı. Sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun’un tarafından yayınlanan rakamlar, emekliler için önem arz ederken, resmi rakamların ne şekilde geleceği merak ediliyor.