IFA 2024'te geleceğin mobilite stratejileri anlatıldı IFA 2024'te geleceğin mobilite stratejileri anlatıldı
Saçların daha sağlıklı görünmesi için yapılanlar bazen yanlış olabilir ve yanlış sonuçlar verebilir. Kurutma ve toplama yöntemleri saçları olduğundan daha zayıf gösterebilir. Bu maske saçları daha parlak, gür ve sağlıklı olmasını sağlar.

Saçlar uzadıktan sonra sağlıksız görünmeye başladıysa birçok farklı sebebi vardır. Beslenme, vitamin eksikliği nedenleri başta gelir. Saçın uzama hızı da bu yüzden yavaşlar.

Aloe vera maskesi Yıllardır saç ve cilt bakımı için kullanılan aloe vera maskesi saçı kökten uca kadar besler. Aloe vera maskesi nasıl hazırlanır? bir çay kaşığı bal, bir yemek kaşığı limon suyu ve bir türk kahvesi fincanı aloe vera. Tüm malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Yarım saat bekletmeniz yeterli olacaktır.

Yumurta akı maskesinde yumurtanın içinde bulunan biotin saçların uzamasını sağlar. Bu yöntem yumurtanın sarısı ve beyazı ayrılır. Beyazı saça sürülür ve streç filmle kaplanır. Birkaç saat bekledikten sonra durulanır.

Soğan kürü de saçları uzatır. Yapılması gereken orta boy soğanı haşlamak ve ardından haşladığınız soğun suyunu saçlara uygulamaktır.

Doğal yağlar Doğal yağlarla evinizde kendi maskenizi hazırlayabilirsiniz. Bunun için faydalı karışımlardan birinin içeriğinde Hindistan cevizi yağı, badem yağı, macadamia yağı ve jojoba yağı bulunmalı.

Bu doğal yağları bir kabın içerisinde karıştırdıktan sonra hazırladığınız karışımı saçlarınıza uygulayın. 10 dakika bekletmek yeterli olacaktır. Haftada 2 defa düzenli uyguladığınızda etkisini göreceksiniz.