Siyaset

AK Partili Savaş, hizmete açılan sağlık merkezini ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Nazilli Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile Nazilli Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

AK Partili Mustafa Savaş, Nazilli’de bir takım temaslarda bulundu. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekilleri Seda Sarıbaş, Ömer Özmen, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve AK Parti heyeti, geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Nazilli Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile Nazilli Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Savaş, “İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, MKYK Üyemiz, İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte; geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Nazilli Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile Nazilli Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek verilen hizmetlerle ilgili bilgi aldık. Sağlık merkezlerimizde verilen hizmetlerin Aydınımıza ve Nazillimize hayırlı olmasını diliyor, fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza da kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.