AK Parti Aydın’da çalkantılı günler geçiriyor. Partililer, sosyal medya üzerinden birbirleriyle tartışınca ortaya dikkat çeken iddialar atıldı. Serap Tunç Yolak isimli eski il kadın kolları yöneticisi, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in kendisine ‘Ovaeğmir gibi kokuyorsun’ dediğini öne sürdü.

Serap Tunç Yolak peş peşe yaptığı paylaşımların birinde, “Vallahi AK Parti teşkilatları sizin babanızın tarlası değil. Benimle uğraşan il başkanına yapabileceğim en iyi hareketi yaptım onu kendi haline bıraktım ve o ortamı terk ettim çünkü benim malum il başkanına ihtiyacım yok ama onların bana ihtiyacı var” yazdı.

Yolak, diğer paylaşımında ise, “Ben aslen Karadenizli olup İstanbul Sarıyer Ayazağa mahallesinde doğmuş yetişmiş aydın evlenip gelmişim. Türkiye’de birçok il gezmiş özgür bir genç kızdım. Hanfendi sen? Hayırdır.. Beni kıskandığı için siyasetin S bilmez elle tutulur tek bir iş becerememiş yalakalık dedikodu ile herkesin çantacısı Rabia.. Bana Ovaeğmir kokuyorsun dedi.. Artık nazik değilim sizlere karşı bundan emin olun. Ovaeğmir’de karşılaşırız umarım” yazdı.

Destek yorumları geldi

Yolak’ın paylaşımına bazı vatandaşların yorumlarıyla destek olduğu görüldü. Kendisine destek veren vatandaşlara yanıt veren Yolak, “Kibir ağabeyim. Ovaeğmir köy ben bu mahallede yaşıyorum ve seviyorum mahallemi bunu söyleyen kişi benim komşumun kapısındaki ineğin tezeği olamaz tezeğin insanlara bir sürü katkısı var çünkü” yazdı. 

H1-1H2

H3

H4

H5

H6

H7

H8

CHP Çine İlçe Örgütü kadın cinayetlerini ortak dille kınadı CHP Çine İlçe Örgütü kadın cinayetlerini ortak dille kınadı