Alinda kadınları eğitimlerini tamamladı Alinda kadınları eğitimlerini tamamladı
FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de Jose Mourinho gerçeği ortaya çıktı. Jose Mourinho’nun göreve gelmesinde başrolü oynayan Mario Branco haberi alınca hemen harekete geçmiş. Öte yandan Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın Ali Koç ve Acun Ilıcalı'yı eleştirip Mourinho bombasını patlattı. İşte detaylar...

Fenerbahçe’nin, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu takımın başına getirmesinde başrolü, Sportif Direktör Mario Branco üstlenmişti.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru başkanlık için yarışan Aziz Yıldırım, Mourinho ismini gündeme getirmiş ancak sonunda seçim olmadan Başkan Ali Koç, Portekizli hocaya imzayı attırmıştı. Herkes kimin önce Mourinho’ya gittiğini merak ediyordu.

Fanatik’in ulaştığı bilgiye göre Branco, geçtiğimiz Mart ayında ünlü teknik adamın Roma’dan ayrılma ihtimalini duyunca, Başkan Koç’a durumu iletip, herkesten önce vatandaşıyla ilk birebir görüşmeyi gerçekleştirdi.

KARTAL’IN DURUMUNU BEKLEDİ

Mou’dan yeşil ışığı alan Branco, sezon sonunda İsmail Kartal’la yolların ayrılmasının kesinleşmesiyle bu kez kulübün projesini içeren bir dosyayla Mourinho’nun yanına gitti ve hocayı etkilemeyi başardı.

Üçüncü görüşmeye Başkan Koç da katıldı ve taraflar sonunda; yıllık 10.5 milyon Euro net artı 1.5 milyon Euro bonuslar üzerinden toplamda 12 milyon Euro’ya (teknik ekibi dahil) imzaları attı.

Öte yandan Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu. Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"Acun Ilıcalı ne dedi? 'Fenerbahçe tarihinin en iyi santrfor hattını oluşturduk.' dedi. Biz yanlış maç mı seyrediyoruz? Dzeko kaç tane gol kaçırdı? En az 3 tane pozisyondan yararlanamadı.

Şampiyonlar Ligi seviyesinde daha gol atman için kaç tane pozisyona gireceksin? Ali Koç ne dedi? 'Öyle bir kadro kuracağım ki şampiyonluk ihtimali bile tartışılmayacak.' dedi. Bu kadroya sen 'Galatasaray'dan çok iyi' diyebilir misin? Diyemezsin. O zaman biz neyi tartışıyoruz?"

"Galatasaray yönetimi gibi olamadınız, onların yaptığını yapamadınız. Adamlar lige ve Şampiyonlar Ligi'ne santrfor, orta saha ve defans transferini yetiştirdi.

Siz hala piyasayı araştırıyorsunuz. Çünkü Şampiyonlar Ligi'ne önem vermiyorsunuz. Burası Hull City değil. Taraftar, sizden hesabını sorar."

"Ali Koç kendi taraftarına 7 yıldır aynı senaryoyu izlettiriyor. Bunu söyleyince kötü adam ilan ediliyoruz. Ben bu yönetime güvenmiyorum çünkü futboldan anlamıyorlar.

Bari Jose Mourinho'nun isteklerini karşılasınlar. Eğer yapmazlarsa Mourinho'dan farklı tepkiler ortaya çıkar, kimse onu silah zoruyla Türkiye'de tutmuyor. Kapı gibi kontratı var." ifadelerini kullandı.