Sökeli öğrenciler hayvan hakları konusunda bilgilendirildi Sökeli öğrenciler hayvan hakları konusunda bilgilendirildi
FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli ekip ihtiyaç olan bölgelerdeki eksiği kapatmak için transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Özellikle golcü arayışında yoğunlaşan Ali Koç yönetiminin gündemine Cenk Tosun ismi bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Levent Mercan'ı renklerine bağlayan ve Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alan sarı-lacivertliler, teknik direktör Jose Mourinho'nun listesi doğrultusunda harekete geçti.

Geçtiğimiz sezon birbirinden önemli isimlere imza attıran sarı-lacivertliler, bu transfer döneminde de yıldızlarla kadrosunu güçlendirmek ve adından söz ettirmek istiyor.

Önümüzdeki sezon takımlar 14 kişilik yabancı kontenjanını 12'ye indirmek zorunda olurken; toplam kadro ise 30'dan 26'ya düşürülecek.

Öncelik kadro şişkinliği ve maaş bütçesini azaltmak olurken; gelecek planlamasında yer almayan isimlerle yollar ayrılacak.

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bomba bir isim için harekete geçti.

Fanatik'ten Necati Albayrak'ın haberine göre; Serdar Dursun'la yeni sözleşme konusunda görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'u istiyor.

EURO 2024 SONRASI GÖRÜŞME

Fenerbahçe, EURO 2024 sonunda Beşiktaş ile kontrat yenilemeyen Cenk Tosun'la da görüşme yapacak.